Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Loše vijesti za Rocketse: Chris Paul ‘out’ do mjesec dana

Jedan od najboljih playmakera na svijetu, Amerikanac Chris Paul, mogao bi izbivati s terena do mjesec dana zbog problema s koljenom.

Novopridošlo pojačanje Houston Rocketsa muku s ozlijeđenim koljenom muči već duže vrijeme, a nakon što je propustio susret sa Sacramento Kingsima u srijedu, iz Houstona su priopćili kako neće zaigrati ni u subotu, kada će Rocketsi ugostiti Dallas Maverickse.

Prema pisanju New York Timesa, Paul bi u najgorem slučaju mogao pauzirati i do mjesec dana.

32-godišnji razigravač, koji je od 2011. godine u suradnji s Griffinom i Jordanom bio zaštitni znak Clippersa, u velikom je trejdu krajem lipnja preselio u Houston, koji je u zamjenu za njega put Los Angelesa poslao čak sedmoricu igrača uključujuči Patricka Beverlyja i Lou Williamsa, pick prve runde u 2018. i simboličnu novčanu svotu.

Njegova ozljeda na samom startu sezone zasigurno je težak udarac za trenera Rocketsa, jer D’Antoni se nadao u prvih nekoliko tjedana uigrati svoje dvije najveće zvijezde – Paula i Hardena, koji će po mnogim predviđanjima teško pronaći zajednički jezik.

U dvije dosadašnje utakmice u dresu Rocketsa, ostvario je prosjek od 27 koševa i 9,5 asistencija po utakmici. Nadajmo se kako će se Paul što prije u potpunosti oporaviti, jer bilo bi šteta ne gledati takvog asistenta u kombinaciji s možda i najubojitijim ofenzivcem lige – ‘bradom’.

Latest Posts

NE PROPUSTITE