Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lou Williams nasamario pljaèkaša

Bek Philadelphia 76ersa Lou Williams preokrenuo je oružanu pljaèku u moguæu dobit za susjedstvo u kojem se pokušaj pljaèke dogodio.

Williams je izjavio za Philadelphia Daily News da ga je oružani pljaèkaš za Badnjak zaustavio u susjedstvu Manayunk. No, Williams, jedan od kljuènih igraèa s klupe za Sixerse, uspio je ogovoriti pljaèkaša od njegove namjere te ga je èak poèastio objedom u McDonalad’su.

“Èovjek me htio opljaèkati, ali se predomislio zbog bilo kojeg naèina na koji ja pridonosim društvu Philadelphije. Fan je Loua Williamsa, pa me nije opljaèkao”, rekao je Williams.

Williams je pokušaj opisao ovako – vozeæi se u svom autu ugledao je ispred sebe naoružanog muškarca s uperenim pištoljem. Stao je te mu je pljaèkaš pokucao od prozor.

“Kriminal je svugdje. Imao sam drugo mišljenje da li da stanem i pomognem èovjeku ili da nagazim i pokušam pobjeæi. Odluèio sam se za prvo te smo se na kraju dogovorili i završili u McDonald’su”, dovršio je svoju zanimljivu prièu Williams.

Sixersi su NBA sezonu otvorili porazom protiv Portlanda u ponedjeljak. Williams je u porazu sudjelovao s 25 koševa, od èega je ubacio 3 trice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE