Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lou Williams o posjetu striptiz klubu: “Bio sam naivan”

Lou Williams postao je jedna od glavnih tema nastavka NBA sezone jer je napustio “mjehurić” u Orlandu zbog nužne obiteljske situacije, a završio je u striptiz baru i zbog tog poteza je bio prisiljen propustiti prve dvije utakmice Clippersa u nastavku sezone.

Neki bivši NBA igrači poput Kendricka Perkinsa rekli su da je Lou neodgovoran i kako je iznevjerio svoje suigrače, a incident s pilećim krilima uobičajena je šala tijekom emitiranja emisija o NBA ligi. Williams je nedavno komentirao cjelokupnu situaciju.

“Što se tiče pitanja javne sigurnosti, vjerojatno bih morao donijeti kvalitetniju odluku. Bio sam pomalo naivan u tom aspektu”, priznao je Lou nakon poraza svoje momčadi rezultatom 117-115 protiv Sunsa.

“Stvarno sam bio u lošoj situaciji prije dva tjedna, ali sva je pažnja skrenuta na Magic City jer je to striptiz klub. Osjećam kako u slučaju da sam bio u restoranu ili Hootersu ili nekom sličnom lokalu, to vjerojatno ne bi bila ni upola tako popularna priča. Ali to je ono što se dogodilo. Bilo je teško prolaziti kroz to – nastavio je Williams.

Unatoč svemu, Williams je preuzeo krivicu za ono što je učinio i priznao da je posjet klubu ili bilo kojem mjestu za vrijeme pandemije loša prosudba:

“Samo sam učinio nešto što je za mene bilo rutinski. U to vrijeme često posjećujem to mjesto, a tada sam mislio kako donosim odgovornu odluku. Nakon što se osvrnem na sve ono što se u svijetu događa s pandemijom, možda to nije bila najkvalitetnija odluka.”

Lou Williams se vratio na teren nakon odsutnosti u dvije utakmice i upisao 7 poena, 6 skokova i 6 asistencija u 20 minuta s klupe za Clipperse. Trebat će im u najboljem izdanju u doigravanju, ako će htjeti ugroziti Lakerse i izboriti NBA finale.

Latest Posts

NE PROPUSTITE