Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lou Williams odabrao Atlanta Hawkse

Bivši igraè Philadelphia 76ersa Lou Williams dogovorio je suradnju s èelnicima Atlanta Hawksa, gdje æe imati veliku ulogu kao zamjena za Joea Johnsona koji je Atlantu zamijenio Brooklynom.

Atlanta je dogovorila razmjenu s Brooklyn Netsima koja æe Johnsona odvesti u redove Netsa. Razmjena još nije službena, tako da je formalno Johnson još uvijek igraè Hawksa, ali danas, ili nekoliko dana poslije, æe razmjena biti i službeno provedena. Nisu Hawksi dugo èekali te su pronašli zamjenu za Johnsona u liku Loua Williamsa. Još nije poznato kakav æe ugovor Williams dobiti, no pretpostavlja se da æe to biti višegodišnja suradnja vrijedna 5 milijuna dolara godišnje.

Williams je prošle sezone bio najbolji strijelac 76ersa iako je u igru ulazio s klupe. Mogao je ostati u redovima 76ersa još barem jednu sezonu, ali iskoristio je opciju u svome ugovora koja mu je omoguæila da izaðe na tržište kao nezaštiæen slobodan igraè. Primio je nekoliko ponuda, a oèito mu je najprivlaènija bila ona od Hawksa jer æe ondje vjerojatno dobiti najviše prilike za igru.

Svih 7 godina svoje profesionalne karijere Williams je proveo kao èlan 76ersa koji su ga izabrali na draftu 2005. godine 45. izborom. Svake je sezone podizao svoje statistièke brojke te je od 1,9 poena u rookie sezoni došao do 14,9 poena i 3,5 asistencije po utakmici prošle sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE