Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lou Williams odveo Philadelphiju do pobjede nad Knicksima

Danas je veæ odigrana jedna NBA utakmica, od 17 sati susret su zapoèeli New York Knicksi i Philadelphia 76ersi u poznatom Madison Square Gardenu, a gosti iz Philadelphije su bili bolji i upisali su svoju 25. pobjedu sezone.

Ovo je bila važna utakmica za Knickse, ali ponovno nisu uspjeli pobijediti. Nakon ovog poraza nalaze se na 5 uzastopnih izgubljenih utakmica i polako im i nastup u doigravanju dolazi u opasnost. Imaju 2 pobjede više od devetoplasiranih Bucksa, no ako nastave s lošim igrama momèad iz Milwaukeeja æe dati sve od sebe da ih prestignu i “uguraju” se u doigravanje.

Domaæini su bolje otvorili utakmicu i nakon 7 uzastopnih poena Carmela Anthonyja i koševa Jeremyja Lina imali su svoje najveæe vodstvo na utakmici, 19:12 3 minute prije kraja prve èetvrtine. Lou Williams ubacio je 6 poena do kraja èetvrtine i uspio je smanjiti zaostatak svoje ekipe na samo 2 poena prije odlaska na prvi predah. Nastavio je Williams s dobrom igrom i u drugoj èetvrtini, a kada su se prikljuèili Iguodala i Holiday Philadelphia je preuzela vodstvo koje je na poluvremenu iznosilo 51:49.

Ponovno odlièan Turner

Cijelu utakmicu obrana Knicksa nije imala odgovora na Evana Turnera koji otkako je dobio mjesto u poèetnoj petorci igra odlièno. Nakon njegova dva pogoðena šuta i trice Iguodale uz pogoðeno slobodno bacanje, Philadelphia se 4 minute prije kraja treæeg dijela igre odvojila na 11 poena prednosti. Do kraja ove èetvrtine Williams je ubacio 14 od svojih 28 poena na utakmici i time osigurao pobjedu svojoj ekipi.

Nakon toga samo su poveæavali svoju prednost koja je 9 minuta prije kraja utakmice iznosila najveæih 21 poen prednosti. Pokušali su Knicksi napraviti preokret, ali nije išlo, njihov zaostatak do kraja nikad nije bio manji od 10 poena. Iguodala je postigao posljednji koš na utakmici za konaèan rezultat 106:94.

Sjajan je veèeras bio Lou Williams koji je u 28 minuta ubacio 28 poena, a ni Turner nije mnogo zaostajao, upisao je 24 poena uz 15 skokova. Standardno je Iguodala popunio sve statistièke rubrike te je na njegovom kontu na kraju utakmice pisalo 19 poena, 8 asistencija, 7 skokova i 4 ukradene lopte. Knickse je s 22 poena i 9 skokova predvodio Carmelo Anthony, dok je Amar’e Stoudemire odigrao još jednu lošu utakmicu te u 29 minuta upisao tek 9 poena i 5 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE