Saturday, November 26, 2022

ZADNJE OBJAVE

Love očekuje 15-20 nastupa do kraja sezone

Kevin Love je proteklog vikenda sudjelovao u humanitarnoj akciji povodom “NBA Cares” inicijative za pomoć djeci oboljeloj od raka. Između ostalih, u istoj sudjeluju braća Gasol, David Lee te treneri George Karl i Lionel Hollins. Iako su se djeca neizmjerno radovala posjetu velike košarkaške zvijezde, i Kevin Love je trebao djelić njihove ljubavi i podrške jer mu zadnjih mjeseci nije lako.

- Advertisement -

Čovjek koji zdrav konkurira za najboljeg skakača lige, u kratkom je vremenu dvaput slomio šutersku šaku te je u tekućoj sezoni odigrao svega 18 utakmica. Uz sve to, i navijači su ga nakratko uzeli na zub nakon što se javno žalio na plaću u novom, četverogodišnjem ugovoru, te se pitao ima li franšiza Timberwolvesa dobru budućnost.

Wolvesi su u sezonu ušli s ambicijama ulaska u doigravanje po prvi put nakon 2004., no, bez ozlijeđene glavne zvijezde i još pregršt bitnih igrača, nalaze se tek na 12. mjestu Zapada s omjerom 20-33.

Love će početkom ožujka obaviti nove liječničke preglede, a nada se da će u prilično lošoj sezoni ipak uspjeti ostvariti pozitivan završetak iste te se priključiti momčadi za završnih 15-20 utakmica. Nakon loma šake u predsezoni i povratka na parket 10 dana prije predviđenog vremena, i to bez operacije, već u siječnju, doživio je istu ozljedu te je tad operacija bila neizbježna. Prema njegovim riječima, tragovi ozljede se sve manje osjećaju, ali još nije započeo s košarkaškim aktivnostima.

- Advertisement -

“Nakon operacije, osjećam se puno drukčije, bolje”, rekao je. Dok čeka povratak u ligu, zadovoljstvo će tražiti u trenucima poput onih s početka teksta jer, kao igraču koji od dolaska u Minnesotu 2008. aktivno pomaže zajednici, oni zasigurno pružaju mnogo dodatnog motiva kako bi oni koji ga idoliziraju imali pokoji razlog više za veselje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE