Thursday, May 2, 2024

ZADNJE OBJAVE

Love ostaje u Clevelandu za 110 milijuna dolara

Kao i što je najavljivao svu sezonu, još od kolovoza i velikog tradea, Kevin Love ostaje u Cavsima. Svoju odluku prenio je kroz tekst koji je napisao za site The Players Tribune u kojem je jednostavno napisao: „I’m going back to Cleveland.“  Love je dalje imao da kaže: „Sve me pogodilo poslije prve utakmice NBA finala. Sjedio sam na tribinama, a najviše sam želio da u tom trenutku igram. Sanjao sam da igram u NBA finalu i samo sam htio da pomognem momcima. Nisam mogao biti ponosniji na njih gledajući ih kako u utakmice ulažu svoj znoj, krv i suze.
Naravno da je bilo određenih nagađanja, ali na kraju dana, nakon sastanka sa svojim suigračima (izgleda da su bazeni odlična mjesta za sastanke) i sa upravom, bilo je kristalno jasno da je Cleveland mjesto za mene. Svi smo na istoj strani i svi ćemo uložiti sve. Imamo nezavršenog posla i vrijeme je da se vratimo istom.“ 

Ovo je bila prva godina Loveu u playoffu, a odigrao je samo četiri utakmice zbog toga što ga je, kako se činilo, namjerno povrijedio centar Bostona Kelly Olynyk. Bez njega i Kyriea Irvinga Cavsi nisu uspjeli pobijediti Warriorse u finalu, ali sigurno da predstavljaju ogromne favorite za sljedeću godinu. Imaju sezonu igranja zajedno, čini se da ima kemije između ovih igrača a veliki broj njih se i vraća nazad u ekipu. Tristan Thompson je produžio ugovor za pet godina, Iman Shumpert za četiri (veličine ugovora su $80 milijuna i $40 milijuna, respektivno) a sada i Kevin Love za pet godina i $110 milijuna. Od ostalih slobodnih igrača još trebaju da potpišu J.R. Smith za kojeg je budućnost još uvijek nesigurna, Matthew Dellavedova koji skoro sigurno ostaje te naravno LeBron James koji će ostati sigurno, ali još uvijek nije ni počeo pregovore s upravom Cavsa. Kao i što je sam najavio, čeka kraj potpisivanja ugovora sa svim igračima i onda će svoj ugovor i finansijske detalje srediti zadnji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE