Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Love reagirao na Jamesove izjave

Krilo Minnesota Timberwolvesa Kevin Love osvrnuo se je na nedavnu izjavu LeBrona Jamesa da bi za NBA ligu bilo bolje da se smanji broj klubova te da bi tako više zvijezda moglo igrati zajedno u istom klubu.

James je spomenuo Lovea kao primjer igraèa kojega bi želio vidjeti u nekom drugom klubu umjesto Minnesote gdje sada igra. Minnesota je trenutno na omjeru 7-24.

½To su zanimljivi komentari. Vidio sam što je rekao i nije da je on jedini koji je o tome razmišljao ili razmišlja½ rekao je Love.

Love je vodeæi po broju skokova u ligi, ima ih u prosjeku 15.6 po utakmici, uz odliènih 20.9 koševa po utakmici. Takoðer, Love je trenutno vodeæi po broju double-double uèinaka, skupio ih je do sada 25 ove sezone.

½To je samo nešto što je on rekao. Stvarno nisam obraæao puno pozornosti na to. Kada doðe vrijeme i igraèi i vlasnici klubova biti æe ukljuèeni u donošenje takve odluke. Nisam puno razmišljao o tome.½

Love je priznao da uživa gledati ekipe koje imaju više od jedne zvijezde u rosteru.

½Ne vjerujem da æe do toga doæi, ali bilo je zabavno gledati neke ekipe koje su imale neke odreðene igraèe, tri ili èetiri super zvijezde u ekipi. Takve stvari bile su fora. Razumijem njega što hoæe reæi, ali nikad se ne zna dok se ne završe pregovori½ zakljuèio je Love.

Latest Posts

NE PROPUSTITE