Sunday, October 2, 2022

ZADNJE OBJAVE

Lowry ne razmišlja o ljetu i novom ugovoru

Kyle Lowry će biti slobodan igrač ovo ljeto, a nedavno su ga novinari pitali želi li potpisati novi ugovor s Toronto Raptorsima.

- Advertisement -

Kada dođe vrijeme za to, onda ću se brinuti za to“, rekao je Lowry. „Naravno da će to biti opcija. Ovo je dom. Ovdje su mi pružili sve i ovdje sam uspješan. Kada dođe vrijeme, razmislit ću o tome, ali za sada samo želim igrati i pobjeđivati i doći na iduću razinu. Ići iz utakmicu u utakmicu iz dana u dan.

Raptorsi su dobili Lowryja razmjenom s Houston Rocketsima 2012. godine. Ponovno su ga potpisali 2014.

Lowry je trebao čekati do svoje pete sezone da postane standardni starter.

- Advertisement -

Imam osjećaj da se zadnjih nekoliko godina sve događalo kako treba zbog toga što sam radio ono što sam treba raditi. Samo biti profesionalac, izaći svaki dan i raditi svaku noć i zabavljati se. Uživati sa suigračima i obitelji i ne brinuti ni za što, samo da se zabavljamo i pobjeđujemo utakmice. U ovom trenutku i ovom trenutku mog života, cilj je nastaviti napredovati i pobjeđivati što je god više moguće. Pobjeđivati na najvišoj razini. Osvojiti prsten je najvažniji cilj, najveća sreća.“

Lowry je ove sezone odigrao 40 utakmica, a u prosjeku postiže 22,2 poena (najviše u karijeri), 7,2 dodavanja, pet skokova i 1,6 ukradenih za 37,2 minute.

Latest Posts

NE PROPUSTITE