Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lowry ne razmišlja o ljetu i novom ugovoru

Kyle Lowry će biti slobodan igrač ovo ljeto, a nedavno su ga novinari pitali želi li potpisati novi ugovor s Toronto Raptorsima.

Kada dođe vrijeme za to, onda ću se brinuti za to“, rekao je Lowry. „Naravno da će to biti opcija. Ovo je dom. Ovdje su mi pružili sve i ovdje sam uspješan. Kada dođe vrijeme, razmislit ću o tome, ali za sada samo želim igrati i pobjeđivati i doći na iduću razinu. Ići iz utakmicu u utakmicu iz dana u dan.

Raptorsi su dobili Lowryja razmjenom s Houston Rocketsima 2012. godine. Ponovno su ga potpisali 2014.

Lowry je trebao čekati do svoje pete sezone da postane standardni starter.

Imam osjećaj da se zadnjih nekoliko godina sve događalo kako treba zbog toga što sam radio ono što sam treba raditi. Samo biti profesionalac, izaći svaki dan i raditi svaku noć i zabavljati se. Uživati sa suigračima i obitelji i ne brinuti ni za što, samo da se zabavljamo i pobjeđujemo utakmice. U ovom trenutku i ovom trenutku mog života, cilj je nastaviti napredovati i pobjeđivati što je god više moguće. Pobjeđivati na najvišoj razini. Osvojiti prsten je najvažniji cilj, najveća sreća.“

Lowry je ove sezone odigrao 40 utakmica, a u prosjeku postiže 22,2 poena (najviše u karijeri), 7,2 dodavanja, pet skokova i 1,6 ukradenih za 37,2 minute.

Latest Posts

NE PROPUSTITE