Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lowry poručio Simmonsu nakon isključenja: “Pretpostavljam da on misli da je netko i nešto”

Za susret održan na Dan Martina Luthera Kinga, poznatog građanskog aktivista i pacifista, mnoge su iskre frcale. Naime, dosuđeno je čak osam kombiniranih tehničkih faulova domaćoj momčadi Philadelphije 76ersa te gostima, Toronto Raptorsima.

Pobjedu su odnijeli 76ersi rezultatom 119:111, a sam kraj utakmice obilježila je dvostruka isključujuća tehnička pogreška, dana veteranu Raptorsa Kyleu Lowryju te australskoj uzdanici Phile, Benu Simmonsu.

Međutim, nije stalo na isključenjima budući da se zaraćen dvojac nastavio prepucavati od centra prema tunelu za izlazak s terena, u jednom trenutku bizarno dogovorivši susret u tunelu. Čini se kako je Simmons prvi gestikulirao potencijalni obračun u tunelu, a Lowry prihvatio kao da je riječ o autogramu.

Što se i je li se išta dogodilo u tunelu, zasad ostaje misterijem. Nakon svega, Lowry je imao za reći sljedeće o samom incidentu:

„Ne znam. Pretpostavljam da misli da je netko i nešto“

S druge strane, Simmons uzvraća: „Ne mislim trpiti ničija s*anja“.

Što se košarkaškog dijela tiče, Lowry je postigao 13 poena u susretu s užasnim šutom, 3 od 16, a ni Simmons se nije proslavio zabivši 12 s prihvatljivim šutom iz igre 5-10, no uz čak šest izgubljenih lopti.

Potencijalni susret u playoffu bi pružio obojici priliku za razrješenje s povišenim ulozima, budući da se u regularnoj sezoni ove dvije momčadi više neće susretati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE