Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

“Ludi” Kobe i dalje vjeruje u sebe

Peterostruki osvajaè lige NBA, Kobe Bryant i glavna ikona drugog najuspješnijeg kluba u povijesti NBA lige, Los Angeles Lakersa, optimistièno gleda na svoj nastavak karijere i upozorava sve svoje kritièare da nedavni težak poraz protiv Dallasa nije kraj njegove dominacije.

U izjavi za poznatu amerièku medijsku kuæu ESPN Bryant je istaknuo kako se ovog ljeta zbog brojnih poteškoæa s ozljedama nije uspio kvalitetno fizièki pripremiti.

“Tijekom ljeta planiram još više i jaèe trenirati. Nisam uspio odraditi kompletne pripreme za ovu sezonu, imao sam operaciju i propustio sam mnogo toga. Ovog ljeta imam priliku to nadoknaditi.”

Kobe se u ovoj sezonom mogao izjednaèiti i sa velikim Michaelom Jordanom po broju NBA prstenova, no usprkos dolasku drugih mlaðih momèadi Kobe i dalje vjeruje u sebe i svoju momèad.

“Osobno vjerujem da možemo dogodine osvojiti još jedan naslov i planiram demantirati sve moje kritièare koji tvrde da je kraj mojih vrhunskih igara.” Možemo li tu izjavu uzeti zdravo za gotovo s obzirom da je prije samo nekoliko dana iznio stav gdje ga je velika veæina ljudi oznaèila za “ludog”?

I nemojmo zaboraviti, Kobe je ostao “lud”, nije uspio proæi dalje u doigravanju, ali “ludi” Kobe dogodine se može vratiti još “luði” i pokazati da ovog ljeta nije rekao zadnju rijeè.

Latest Posts

NE PROPUSTITE