Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ludi navijaè Clippersa: Gledao 385 utakmica zaredom (video)

Teta Elza je veæ desetljeæima sinonim navijaèkog puka Cibone. Gledala je tko zna koliko utakmica svoje omiljene momèadi i još je uvijek u prvim redovima KC “Dražen Petroviæ”.

Njenih preslika ima svugdje po svijetu, a jedna se nalazi i u Los Angelesu. Izvjesni Darrell, koji je poznat kao Clipper Darrell, veliki je obožavatelj NBA momèadi Los Angeles Clippersa i èovjek koji je bio svjedok posljednjih 385 domaæih utakmica svoga kluba.

U prevedenom smislu, to bi znaèilo da je osam sezona zaredom gledao svaku minutu igre Clippersa na domaæem parketu, a ako se zna da je na NBA utakmice daleko teže (skuplje) doæi nego primjerice u KC “Dražen Petroviæ” onda možda i u njegovom sluèaju govorimo o desetljeæu.

No, Clipper Darrell nije trošio samo na svoju “ljubav” dolaskom u dvoranu gdje je veæ stekao status ikone. Naime, svoju je BMW sedmicu uredio potpuno u boje Clippersa (crven-bijeli-plavi), te je za to, kao i registraciju u znaku kluba i ostale napise po automobilu, potrošio 12.000 amerièkih dolara. Automobil je dodatno “ukrašen” autogramima igraèa Clippersa posljednjih godina.

Ima još jedan automobil koji je potpuno u znaku Clippers-obilježja, a i cijela njegova kuæa ima milijun detalja vezanih uz ovu NBA momèad.

Kako navode tamošnji izvori, Clipper Darrell je bio jedan od glavnih organizatora parade koja je za svrhu trebala potaknuti moguæi dolazak LeBrona Jamesa u Clipperse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE