Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

(VIDEO) Luka Dončić najprije oduševio publiku besprijekornim španjolskim, a zatim priredio košarkaški show

MEXICO CITY – Luka Dončić postigao je 41 poen i ostvario svoj osmi triple-double u sezoni, Seth Curry dodao je 30 poena s klupe, najviše u sezoni, a Dallas Mavericksi su u četvrtak navečer pobijedili Detroit Pistonse rezultatom 122-111 na otvaranju ovogodišnjih NBA Mexico Games.

Dončić je uz to dodao 12 skokova i 11 asistencija za Mavse, koji su na skoru 17-7, najboljem startu od NBA sezone 2014-15.

Dončićevih osam triple-double učinaka u tekućoj sezoni je već isti broj koji je ostvario prošle sezone. Kristaps Porzingis dodao je 20 poena za Maverickse koji su “nadskakali” Detroit (52-34).

Andre Drummond predvodio je Pistonse s 23 poena i 15 skokova. Derrick Rose postigao je 19 poena, a Markieff Morris dodao je 16 za Detroit, a dvoznamenkasti su još bili Tony Snel s 12 poena i s po 10 poena Christian Wood i Blake Griffin.

To je bila 29. utakmica u Meksiku od 1992. godine, a NBA liga je sinoć objavila da će se Capitanes – košarkaška momčad iz Mexico Cityja, pridružiti NBA razvojnoj ligi početkom sljedeće sezone.

Dončić se obratio publici na besprijekornom španjolskom, što je izazvalo doduševljenje svih prisutnih, prije nego što je mikrofon predao Griffinu. Griffin je samo rekao “Hola Mexico”.

Dončić je u međuvremenu nastavio oduševljavati, ostvario je već drugi triple-double s 40 ili više poena. Prvi je igrač u NBA povijesti koji je to ostvario prije 21. godine; tek će 28. veljače napuniti 21. godinu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE