Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Luka Dončić razljutio navijače: Neugodno iznenađenje na početku sezone

Zvijezda Dallas Mavericksa Luka Dončić većinu ljeta proveo je u rodnoj Sloveniji odakle su stizale vijesti da naporno radi na pripremama za novu sezonu. Ipak, navijači Mavsa ostali su neugodno iznenađeni konstitucijom slovenskog košarkaša na predsezonskoj utakmici protiv Bucksa, gdje je postalo očigledno da se Dončić u SAD vratio s kilogramima viška i tako izazvao negativne komentare navijača na društvenim mrežama.

Problemi slovenske superzvijezde s oscilacijama u kilaži već su otprije poznati, ali činjenica je kako Dončić na parketu prikazuje impresivne partije te u najvažnije dijelove sezone dolazi u impresivnoj formi. Prošle je sezone ubacivao 28,8 poena uz 9,4 skoka i 8,8 asistencija.

Zanimljivo je kako ovakvi problemi more i još jednog košarkaša s ovih područja, Nikolu Jokića. Uoči prošle sezone, Jokić je na vaganjima imao 113 kilograma, a dolaskom na ovogodišnje pripreme kluba vaga je proteklih dana pokazala brojku 128.

Međutim, mnogi će reći kako je par kilograma gore prepoznatljivo stanje ovog virtuoznog dvojca te da im to daje još veću “draž”… 

Latest Posts

NE PROPUSTITE