Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Luka Dončić večeras mora postati Rookie godine, bolji je od Younga!

Ako bi događaj organiziran ponajviše zbog samog glamura cijelog događaja u preuređenom hangaru u zračnoj luci Santa Monica na zapadnom rubu Los Angelesa, bio bliže kraju NBA finala ili čak i prije, između 25. i 30. svibnja, bio bi bolje povezan s vrhuncem sezone. No, Luka Dončić ne brine previše. Nakon što si je već priuštio odmor i posjetio svoj rodni grad, spreman je na veliki trenutak – na još jedno priznanje, koja se doslovno “ljepe” za njega.

Činilo se da 20-godišnjak iz Ljubljane nakon prvog dijela sezone zapravo neće imati ozbiljnu konkurenciju te da će s lakoćom osvojiti ROTY nagradu. No, to se u drugom dijelu sezone zakompliciralo i unatoč činjenici da je još uvijek prvi favorit na kladionicama, njegova pobjeda u kategoriji najboljeg pridošlice više nije sama po sebi očigledna. S vrlo dobrim drugim dijelom sezone, neprestano mu je disao za vratom odlični Trae Young, s kojim je Luka blisko povezan već od prošlogodišnjeg NBA drafta, budući da je Dončića birala Atlanta, a Younga Dallas, no istu večer su trejdani jedan za drugoga.

Glamuroznu manifestaciju će voditi bivši NBA košarkaš Shaquille O’Neal – četverostruki NBA prvak,  najbolji pridošlica u sezoni 1992/93 te MVP u sezoni 1999/2000. Suvoditelji će mu biti poznati glumac Samuel L. Jackson, komičarka Tiffany Haddish i još jedan bivši košarkaš Charles Barkley. Nagrade će dodijeliti WNBA legenda Candace Parker, supermodel Ashley Graham, komičari Amanda Seales i Hasan Minhaj, producent Justin Hartley i glumica Issa Rae.

Vjerujemo da će i Dončić biti na pozornici.
Uvjereni smo da velika većina košarkaških stručnjaka i entuzijasta dijeli naše mišljenje da je Luka Dončić najbolji novajlija NBA sezone 2018/2019.

Latest Posts

NE PROPUSTITE