Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Luka Dončić: Želim ići stopama Dirka Nowitzkog

Slovenska NBA zvijezda i igrač Dallasa, Luka Dončić, vjeruje da će njegova momčad ove sezone igrati atraktivnu košarku i da će se plasirati u doigravanje.

Kao i većina momčadi u NBA, momčad Dallas Mavericksa započela je pripreme krajem rujna, a očekuje se da će Luka Dončić i Kristaps Porzingis tvoriti jedan od najboljih dvojaca u NBA ligi. Mišljenje javnosti o tome može li se momčad iz Teksasa plasirati u doigravanje je podijeljeno, jer je pitanje kako će latvijski centar igrati nakon 18-mjesečnog odsustva s terena, a istovremeno imaju problem prekratke klupe, odnosno igrača koji mogu uskočiti u rotaciju.

Prije početka priprema, Mavericksi su objavili da su aktivirali još jednu godinu rookie ugovora, što znači da će slovenski košarkaš zaraditi osam milijuna dolara.

Dirk Nowitzki je proveo ovdje 21 godinu. Nadam se da ću još dugo biti ovdje i da ću slijediti njegove stope, rekao je Dončić. Važno je da imamo pobjednički mentalitet. Želimo ući u doigravanje, mislim da će nam to ove sezone i uspjeti. Ovo će mi biti druga sezona u momčadi, uzbuđen sam, ja i suigrači jedva čekamo početak sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE