Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Luke Walton nije imao intervju za posao s Philom Jacksonom

Luke Walton je potvrdio da je razgovarao s Philom Jacksonom, ali je rekao kako to nije bio intervju za posao glavnog trenera New York Knicksa. Golden State Warriorsi nisu dali dopuštenje Knicksima za formalno vođenje intervjua s Waltonom.

Ne. Razgovarao sam s Philom, ali ja uvijek razgovaram s njim on je moj mentor“, rekao je Walton.

Nema nikakvog razgovora za posao. To je bio samo razgovor koji nije takva rijetkost za Phila i mene.

Walton je rekao kako su njegove misli usredotočene na doigravanje.

Iskreno, moje misli su u ovom doigravanju. Znam kako ovo sve funkcionira, ne možeš samo reći svima da nećeš imati s nikim intervju do kraja doigravanja, zato što većina trenera prije toga nađe posao. Osjećam se jako ugodno i volim mjesto gdje sam sada. Volim dolaziti na posao svaki dan. Također želim biti jednog dana glavni trener, je li to iduća godina ili godina poslije toga. Ići ću za takvom prilikom. Volim ovaj moj posao koji radim. Tako da neću žuriti u bilo kakve druge stvari.“

Walton je skrenuo pozornost na sebe na početku sezone kad je vodio Warriorse u odsustvu glavnog trenera Stevea Kerra. Vodio je Golden State do omjera 39-4 i imao najbolji start u povijesti NBA lige 24-0. Bez obzira na to što mu neće biti dodijeljene ove pobjede, Walton je pokazao kako je sposoban voditi momčad, ali nije ni pao pod euforiju svog fantastičnog rezultata te i dalje želi učiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE