Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Luol Deng postaje slobodan igrač sljedeće ljeto

Čelnici Chicago Bullsa u proteklim su danima pregovarali s njihovim krilnim igračem Luolom Dengom oko produženja ugovora, no do dogovora nije došlo te se očekuje da Deng postane slobodan igrač sljedeće ljeto.

Prema nekoliko lokalnih medija, pregovori nisu došli daleko, tek je bilo razgovora o općenitim pojedinostima, bez spominjanja duljine i vrijednosti ugovora.

“Luol je odlučio da će idućeg ljeta postati slobodan igrač”, izjavio je Herb Rudoy, agent 28-godišnjeg igrača koji je cijelu NBA karijeru proveo u dresu Bullsa.

Iz vrha ekipa početkom ljeta izjavili su da žele zadržati Denga na duži vremenski rok, ali odmah su najavili da bi Deng mogao “testirati” tržište slobodnih igrača odlukom da ne potpiše produženje ugovora ovoga ljeta. S druge strane, Bullsi imaju mladog igrača sličnih karakteristika u Jimmyju Butleru, koji svake sezone igra sve bolje te ne bi čudilo da Bullsi odluče razmijeniti Denga i prije nego mu istekne ugovor.

Tijekom svojih devet godina u Chicagu, Deng je na prosjecima od 16 poena i 6,4 skoka, a u protekle dvije sezone predvodi momčad po broju odigranih minuta na parketu. Prošle dvije sezone bio je sudionik All-Star utakmica, no svemu jednome dođe kraj, pa se tako možda približava i kraj Dengova boravka među “Bikovima”.

Latest Posts

NE PROPUSTITE