Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Maccabi se isprièao zbog ekscesa svog trenera

Maccabi Tel Aviv, izraelski košarkaški gigant, isprièao se zbog izgreda kojeg je tijekom ogleda protiv New Yorka u Madison Square Gardenu napravio njihov trener Pini Gershon.

Podsjetimo da je Gershon brzo zaradio dvije tehnièke pogreške na ogledu, a zanimljivo da je druga došla nakon odluke koja je išla u korist Maccabija.

Alu Harringtonu, igraèu Knicksa, je dosuðen prekršaj u napadu toèno ispred klupe izraelskoga kluba, a Gershon je vjerojatno mislio da je krilo Knicksa trebalo biti i oštrije kažnjeno zbog težine prekršaja. Gostujuæi je trener potpuno izgubio živce i poèeo urlati na suca koji ga je iskljuèio.

Meðutim, Maccabijev je trener odbio napustiti teren. Scena u kojoj su službene osobe utakmice, zaštitari i Maccabijevi pomoæni treneri nagovarali Gershona da napusti parket dosegla je vrhunac bizarnosti kad se na igralište spustio rabin Yitchak Dovid Grossman i poèeo uvjeravati suce da dopuste Gershonu ostanak na klupi. Ali, pravila su jasna i nakon deset minuta ih je napokon odluèio poštovati i iznervirani gostujuæi strateg.

Nakon svega se klub isprièao NBA ligi zbog scenarija kojeg je izrežirao Gershon, a i sam trener je poslao pismo isprike glavnom èovjeku NBA lige Davidu Sternu, kao i predsjedniku kluba iz New Yorka, Donnieju Walshu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE