Saturday, December 10, 2022

ZADNJE OBJAVE

Magic Johnson: Lakersi su angažirali pogrešnog trenera

Legendarni košarkaš Los Angeles Lakersa Magic Johnson (53), koji je klub odveo do pet naslova NBA prvaka, vjeruje da je uprava napravila pogrešku dovoðenjem Mikea D’Antonija za trenera.

- Advertisement -

Svoje je mišljenje Johnson iznio u ESPN-ovoj emisiji “NBA Countdown”.

“Ne vjerujem u Jima Bussa (izvršni dopredsjednik Lakersa, op.a.). Veæ je napravio dvije kritiène pogreške po meni”, rekao je Johnson.

“Prvo, zaposlio je Mikea Browna – on nije bio pravi trener. On je sjajan trener, ali nije pravi trener za Lakerse. A mislim da ni Mike D’Antoni nije pravi trener za Lakerse. Posebice kada imate na raspolaganju Phila Jacksona koji je želio biti trener Lakersa. Jim Buss je odluèio da ne želi Phila Jacksona nego Mikea D’Antonija. I to je u redu, ali zašto to niste rekli? Navijaèi su dvije veèeri zaredom skandirali ime Phila Jacksona.”

- Advertisement -

Podsjeæamo, generalni menadžer Lakersa Mitch Kupchak je razgovarao s Jacksonom, 11-erostrukim NBA prvakom, prošlog vikenda nakon smjene Mikea Browna. Iako je popularni Zen Master bio spreman ponovo se prihvatiti trenerskog posla u klubu su odluèili dovesti D’Antonija, bivšeg trenera Phoenixa i New Yorka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE