Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Magic Johnson se vraća u Lakerse?

Legenda Los Angeles Lakersa te jedan od najvećih igrača svih vremena, Earvin Magic Johnson, vraća se u franšizu s kojom je osvojio pet naslova prvaka.

Ovoga puta neće sjesti na klupu kao što je to bio slučaj 1994. godine kada je dobio priliku biti glavni trener Lakersa, već će djelovati na poziciji poslovnog i košarkaškog savjetnika. Tako će direktno surađivati s predsjednicom franšize Jeanie Buss.

Uzbuđeni smo i počašćeni što smo dodali Magicovo iskustvo i sposobnosti, radujem se što ću raditi s njim“, izjavila je Buss.

Svi znaju koliko volim Lakerse. Tijekom godina, razmatrao sam ostale poslovne prilike, međutim moja odanost igri i Los Angelesu je ostavila Lakerse kao moj prvi i jedini izbor. Napravit ću sve što je u mojoj moći da vratim Lakerse kamo i pripadaju, u elitu NBA momčadi“, izjavio je Magic.

Njegov opis posla će biti dosta širok jer će raditi gotovo sve što ima veze s košarkom. Tako će se osim savjetovanja front officea i pitanja budućnosti franšize baviti i savjetovanjem trenera i igrača kako bi im pomogao da iskoriste svoj puni potencijal. A Lakersi imaju pregršt potencijala.

Latest Posts

NE PROPUSTITE