Wednesday, November 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

Magic Johnson se vraća u Lakerse?

Legenda Los Angeles Lakersa te jedan od najvećih igrača svih vremena, Earvin Magic Johnson, vraća se u franšizu s kojom je osvojio pet naslova prvaka.

- Advertisement -

Ovoga puta neće sjesti na klupu kao što je to bio slučaj 1994. godine kada je dobio priliku biti glavni trener Lakersa, već će djelovati na poziciji poslovnog i košarkaškog savjetnika. Tako će direktno surađivati s predsjednicom franšize Jeanie Buss.

Uzbuđeni smo i počašćeni što smo dodali Magicovo iskustvo i sposobnosti, radujem se što ću raditi s njim“, izjavila je Buss.

Svi znaju koliko volim Lakerse. Tijekom godina, razmatrao sam ostale poslovne prilike, međutim moja odanost igri i Los Angelesu je ostavila Lakerse kao moj prvi i jedini izbor. Napravit ću sve što je u mojoj moći da vratim Lakerse kamo i pripadaju, u elitu NBA momčadi“, izjavio je Magic.

- Advertisement -

Njegov opis posla će biti dosta širok jer će raditi gotovo sve što ima veze s košarkom. Tako će se osim savjetovanja front officea i pitanja budućnosti franšize baviti i savjetovanjem trenera i igrača kako bi im pomogao da iskoriste svoj puni potencijal. A Lakersi imaju pregršt potencijala.

Latest Posts

NE PROPUSTITE