Tuesday, May 7, 2024

ZADNJE OBJAVE

Magic Johnson:”Jordan, Bird i ja nismo igrali pod takvim pritiskom kao LeBron!”

Oči sportskog svijeta danas su ponovno uprte prema NBA ligi. Sat i pol iza ponoći na rasporedu je šesta utakmica velikog finala između Lakersa i Miamija, u kojoj momčad iz Los Angelesa ima priliku osvojiti naslov, dok će Miami tražiti priliku za “majstoricu”.

Ako Lakersi postanu prvaci, bio bi to četvrti prsten u karijeri LeBrona Jamesa. Isto tako, samo su Robert Horry i John Salley osvajali prvenstva s tri različite momčadi, što bi napravio i LeBron u slučaju da Lakersi osvoje naslov ove godine. O pritisku s kojim se susreo James, progovorio je i legendarni Magic Johnson, koji kaže da se čak ni Michael Jordan nije morao boriti s takvim čime.

“Nitko nije igrao pod takvim pritiskom kao LeBron. Ni Michael Jordan, ni Larry Bird, ni ja. Možda jedini tko je nešto slično doživio bio je Kareem Abdul-Jabbar, u vremenu dok je igrao u UCLA-u. Znate li vi koji je pritisak doći u Staples Center i igrati ispod svih onih dresova i zastava prvaka? LeBron je toga bio svjestan i rekao je da točno to želi. Obećao je da će odvesti Lakerse do naslova i to čini” – rekao je Magic.

Latest Posts

NE PROPUSTITE