Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Magic: Pazite se Miamijevo vrijeme dolazi

Po mnogima najkompletniji košarkaš svih vremena, Magic Johnson vidljivo je bio fasciniran igrom floridske momèadi iz Miamija koja je sinoæ svladala njegove Lakerse.

“Velika trojka u Miamiju igra odlièno. Doduše neki ljudi su prije poèetka sezone bili skeptièni, ali oni su pokazali i potvrdili da mogu igrati zajedno i pobjeðivati,” rekao je peterostruki osvajaè NBA prstena.

Spomenimo kako su igraèi Miamija u prvom redu odliènom obranom (Lakersi su primjerice upisali rekord sezone sa najmanje postignutih koševa u prvoj èetvrtini – 14), ali i zahvaljujuæi raspoloženoj Velikoj trojki svladali Lakerse rezultatom 96:80.

Èinjenica je kako su se odreðene stvari posložile u Miamiju, kako se polako poklapaju ideje i zamisao Erika Spoelstre koji ima sve veæe povjerenje od strane navijaèa, medija i Pata Rileya. No da Miami na Božiæ nije rekao svoju posljednju rijeè zna i Magic Johnson:

“Pazite se Miamija, njihovo vrijeme dolazi“. Magic je oèito svjestan snage Miamija koji i dalje oèekuje pravi povratak Mikea Millera koji æe svojim dalekometnim ubaèajima raširiti reket i donijeti dodatnu napadaèku dimenziju svojoj momèadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE