Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Magic prodao svoj udio u vlasništvu Lakersa

Umirovljeni i bivši igraè Los Angeles Lakersa, Magic Johnson prodao je mali dio vlasništva svog bivšeg kluba Dr. Patrick Soon-Shiongu u ponedjeljak, što mu daje više prostora za postanak vlasnikom veæeg dijela neke NBA franšize. Johnson je kupio 4.5% dionica Lakersa u lipnju 1994. godine u vrijednosti od 10 miliona dolara.

“Zahvaljujem se Dr. Jerry Bussu iz dubine srca i duše što mi je omoguæio ovakvu nevjerovatnu priliku,” izjavio je Johnson.“Earvinova prodaja dionica tima je poslovna odluka i neæe uticati na naš odnos,” rekao je Buss. “Naše prijateljstvo je puno više od samo posla. Patrick je strastveni i dugi fan Lakersa i oduševljeni smo što ga imamo kao partnera.”

Nakon ovog malog dijela kluba koji je posjedovao, Johnson planira u buduænosti biti vlasnik s veæom ulogom u nekoj franšizi.

Johnson je cijelu svoju karijeru proveo u dresu Lakersa gdje je za 13 sezona osvojio 5 naslova prvaka i 3 nagrade za najboljeg igraèa finala. Godine 1996. uvršten je u 50 najboljih igraèa svih vremena, dok je 2002. godine ušao u Kuæu Slavnih.

Latest Posts

NE PROPUSTITE