Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Magic za Lonza: “Nećemo dirati Lonzov šut”

Predsjednik Lakersa, veliki Magic Johnson, u emisiji Mike & Mike pričao je o drugom picku Lakersa s drafta ove godine – Lonzi Ballu. Od Lonze se puno očekivalo, ali on je katastrofalno ušao u sezonu, pogotovo u šuterskom aspektu; šutira s tek 31 posto uspješnosti, a trica mu je na očajnih 25 posto.

Brojke bi bile još i gore da u pretprošlom nastupu nije ostvario triple-double, tako postavši najmlađim igračem u povijesti koji ga je ostvario. U prošloj se utakmici vratio na staru neefikasnost sa šutem iz igre 3-10. Na sveučilištu je Lonzo imao puno ljepše brojke, a nedavno je zanimljivo za neuspješnost u šutu rekao da je “sve to u glavi”.

Magic je bio upitan žele li u Lakersu mijenjati nekonvencionalni šut koji Lonzo ima, koji potencijalno kumuje njegovoj neuspješnosti u šutu.

“Ne, ne želimo se s tim ‘zafrkavati’. Prije svega treba istaknuti da on tako šutira cijeli život i dokazao je da zna tako šutirati (na sveučilištu). Bolje je zato da sačekamo i damo mu šansu, a na kraju sezone, bude li jednako neuspješan, možemo popričati s njim o tom treba li mijenjati šut.”

Magic je ovim gestom pokazao manire velikog čovjeka, gdje stoji iza svog igrača i kad se pola lige ismijava njime. Way to go, Magic!

Latest Posts

NE PROPUSTITE