Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Manu Ginobili van parketa 4 do 6 tjedana

Loše vijesti za ljubitelje San Antonio Spursa. Branič Manu Ginobili biti će odsutan četiri do šest tjedana zbog ozljede prepone.

Ginobili je ozljedu zaradio u srijedu navečer, u domaćoj pobjedi Spursa nad New Orleans Pelicansima (110-97). Na samom kraju susreta sudario se s Ryanom Andersonom, te je nakon toga s bolnom grimasom na licu ostao ležati na parketu. Susret je završio sa 6 koševa, 4 asista i 3 skoka.

Pozitivna činjenica je što će biti spreman za play-off, ali bi ova ozljeda mogla srušiti ambicije Spursa, koji i dalje žele prestići Golden State Warriorse i uhvatiti prvo mjesto na Zapadu i prednost domaćeg terena u doigravanju. Spursi su trenutno na omjeru 41-8.

Ginobili ima 38 godina i ove godine bilježi solidne brojke od 10 koševa po utakmici, te po 3 skoka i asistencije u malo manje od 20 minuta na parketu. Jasno je da više nije u cvijetu mladosti, i biti će zanimljivo vidjeti koliko i kako će ga Gregg Popovich koristiti nakon oporavka.

Ovo je prilika za 26-godišnjeg Jonathana Simmonsa, koji se u dosadašnjem dijelu sezone pokazao kao solidan role player da uhvati koju minutu više.

Latest Posts

NE PROPUSTITE