Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Marbury propušta narednu sezonu

Stephon Marbury odluèio pauzirati ove NBA sezone, da bi se bolje fokusirao i pripremio za povratak naredne sezone.

Odmaram se, radim ono što je i radio Michael Jordan, uživam u životu, radim neke stvari koje nisam imao prilike u ovih 16 godina svog carstva.” izjavio je samoprozvani Starbury, koji je uvijek bio poznat po pomalo bahatim izjavama i nikad mu nije falilo samopouzdanja.

Marbury je prošlu sezonu proveo u Celticsima, uz 18 minuta u prosjeku postizao je 3.8 koša, te 3.3 asistencije.

Takoðer, Marbury je malo prokomenitrao svoj bivši klub, Knickse. I nije odveæ  naklonjen i zadovoljan pravcima kojim Knicksi plove. “Govorim kao navijaè Knicksa, kao navijaè koji je rastao s njima i uz njih. Zašto bi netko plaæao da gleda onakvu igru?! Ovo je grozno, deèki uzimaju preteške šuteve iz nemoguæih pozicija, sa bilo kojeg mjesta na parketu. I kakvo je uopæe voðenje ove ekipe, gdje su treneri?! Ako ovako šutiraju na utakmicama, mogu samo zamisliti što rade na treninzima. New York zaslužuje bolje ljude, bolje poslovanje te s tim i bolje odluke u upravi.” – pomalo “strog” je bio Marbury, iako ni pod njegovim vodstvom prethodnih sezona to nije ništa ljepše izgledao.

Stephon se okrenuo, takoðer, na izjave oko ponovnog izgraðivanja momèadi i moguæem dolasku najveæe NBA zvijezde, LeBrona Jamesa, sljedeæeg ljeta. “Ne mogu oni ponovno izgraditi momèad sa LeBronom. To nema smisla. Pitane je, žele li oni osvojiti naslov ili samo zaraditi novac?

Latest Posts

NE PROPUSTITE