Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Marc Cuban o Golden State Warriorsima

Nakon što su, u svoj već krcat roster, dodali najubojitijeg scorera lige Kevina Duranta, Golden State Warriorsi su kompletirali svoju transformaciju u najvećeg zločinca NBA lige. Ali, Marc Cuban vjeruje kako je to u jednu ruku dobro za ligu. Okupljanje toliko talenta je, kod dosta ljudi, izazvalo mržnju, ali će ti isti ljudi još uvijek pratiti Warriorse.

Cuban vjeruje kako će od dolaska Kevina Duranta u Warriorse NBA liga profitirati, unatoč zabrinutosti Adama Silvera oko formiranja super ekipe. Vlasnik Dallas Mavericksa,koji često ide protiv općeg mišljenja, je uvjeren da će dodavanje bivšeg MVP-ja lige nedavno šampionskoj ekipi koja već ima dvostrukog MVP-ja Stephena Curryja, Klaya Thompsona i Daymonda Greena privući velik interes.

Postali su zločinci“, rekao je Cuban samo dan nakon što je Silver izjavio da se ovakve stvari trebaju sprječavati u budućnosti. Izjavio je da je to isto kao kad je LeBron James otišao u Miami, i kako je obožavao činjenicu da postoji „zločinac“. Rekao je kako to sada postaju Warriorsi, i da je to njemu u redu te kako će svi navijati da Warriorsi izgube.

Nastavio je upozoravajući kako ovo još uvijek neće biti „šetnja u parku“ za Warriorse te kako je super ekipama teško ostati – super. Jedna ozljeda uništi sve. Završio je rekavši kako ovo nije ništa novo.

Warriorsi izgledaju jako zastrašujuće, ali kao i svako „čudovište“ imaju slabu točku. Nemaju dobrog centra, a mogli bi dobiti jednak tretman kao i Heat prije nekoliko godina – nitko nije htio ići u razmjenu s njima. Tako da, jako su opasni, ali nisu neuništivi pa nas tako čeka jako uzbudljiva sezona.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE