Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Marc Gasol: “Ostajem bez obzira na sve”

Memphis Grizzliesi trenutno prolaze kroz teško razdoblje. Naime, ekipa iz Memphisa se nalazi na pretposljednjem mjestu Zapada sa osam pobjeda i čak 19 poraza. Šire se glasine da bi Grizzliesi mogli razmjenit svog najboljeg igrača, Marca Gasola, kako bi u potpunosti ušli u fazu rebuilda. Uprava ekipe govori suprotno, kako će startni centar sam zatražiti razmjenu te naposlijetku i otići.

Ove glasine je, naravno, čuo i sam Gasol pa rekao:

“Imam odgovornost za ovaj grad. Ostajem bez obzira na sve.”

Ovom izjavom je Marc zasigurno vratio nadu mnogim navijačima ali i suigračima. 216 centimetara visoki Španjolac svoju cijelu karijeru (deset godina) nastupa za Memphis.

“Sve dok me Robert (vlasnik kluba) želi u klubu i sve dok me suigrači žele u klubu,ostajem. Suigrači misle da sam dio rješenja, a ne dio problema- to je sve što trebam. Ako oni misle da je moja razmjena najbolje rješenje, otići ću. Učino bih sve za ovu franšizu”, nastavio je bivši Obrambeni igrač lige.

Gasol je glavna karika ekipe, pogotovo nakon ozljede Mikea Conleya. Ove sezone u prosjeku igra 35 minuta po utakmici te bilježi 19 poena, 8,6 skokova i 1,4 blokadu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE