Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Marc Gasol savjetuje starijeg brata Paua Gasola

Po svemu sudeći Paua Gasola od naredne sezone nećemo gledati u uniformi Bikova iz Vjetrovitog grada. Naime, Bullsi ne planiraju produžiti ugovor s Gasolom te se okreću stvaranju nove, mlađe jezgre momčadi.

U jednom intervjuu za lokalni radio u Memphisu Pauov mlađi brat, Marc Gasol, savjetovao je starijeg Gasola da naredno ljeto potpiše sa Spursima.

Nismo pričali o tome, ali znam do čega mu je stalo, u kakvoj formi i godinama se nalazi, pa mu savjetujem da potpiše za San Antonio Spurse“, izjavio je Gasol dodavši da su Spursi organizacija u kojoj bi se Pau odlično snašao.

Iako će biti veoma tražen tijekom ljeta velike su šanse da svoj potpis stavi na ugovor sa Spursima i tako se pridruži ekipi koja posjeduje najbolja oružja s pozicije četiri.

Šesterostruki All Star potpisao je za Chicago tijekom ljeta 2014. godine ugovor na 3 godine vrijedan 22 milijuna dolara, uključujući treću godinu kao player option tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će se uklapati u boje Spursa. No, sve ovisi hoće li ovaj 36-godišnji Španjolac poslušati savjet 5 godina mlađeg brata.

Latest Posts

NE PROPUSTITE