Tuesday, October 4, 2022

ZADNJE OBJAVE

Marc Gasol: Spursi su franšiza za primjer

Marcu Gasolu ovo ljeto ističe ugovor, te tako postaje ne zaštićeni slobodni igrač i može otići u bilo koju ekipu. Kako se bliži početak free agencyja, tako se i sve više priča o ovogodišnjim slobodnim igračima, među kojima je jedan od najboljih upravo Marc Gasol.

- Advertisement -

Jedna od mnogih ekipa za dovođenje mlađeg Gasola su San Antonio Spursi, koji žele ugrabiti ovo ljeto jednog velikog igrača, te se uz Gasola spominje i LaMarcus Aldridge, koji je također slobodan igrač ovo ljeto.

“Ja sam slobodan igrač, ali još nisam ništa odlučio. U sljedećih nekoliko tjedana, počet ću razgovarati s nekoliko organizacija. Brat (Pau Gasol) me nije savjetovao oko drugačijih mogućnosti, ali odluka će biti komplicirana. Moja obitelj provodio vrijeme u Memphisu i čak i rade u Saint Jude bolnici.” izjavio je Gasol.

“San Antonio Spursi su primjer organizacije i ja sam se oduvijek divio Timu Duncanu, ali sve ćemo vidjeti na ljeto.” dodao je mlađi Gasol.

- Advertisement -

Spursi mogu ponuditi Gasolu željeni maksimalni ugovor, samo ostaje pitanje, da li Marc želi napustiti svoj Memphis s kojim već dugo godina igra, te imaju uigranu ekipu. Gasol je ove sezone izabran u All-NBA First Team i ostvarivao je ove sezone u prosjeku ove brojke: 17.4 poena, 7.8 skokova, 3.8 dodavanja, 1.6 blokadu i 49 FG%.

Latest Posts

NE PROPUSTITE