Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Marc Gasol: Spursi su franšiza za primjer

Marcu Gasolu ovo ljeto ističe ugovor, te tako postaje ne zaštićeni slobodni igrač i može otići u bilo koju ekipu. Kako se bliži početak free agencyja, tako se i sve više priča o ovogodišnjim slobodnim igračima, među kojima je jedan od najboljih upravo Marc Gasol.

Jedna od mnogih ekipa za dovođenje mlađeg Gasola su San Antonio Spursi, koji žele ugrabiti ovo ljeto jednog velikog igrača, te se uz Gasola spominje i LaMarcus Aldridge, koji je također slobodan igrač ovo ljeto.

“Ja sam slobodan igrač, ali još nisam ništa odlučio. U sljedećih nekoliko tjedana, počet ću razgovarati s nekoliko organizacija. Brat (Pau Gasol) me nije savjetovao oko drugačijih mogućnosti, ali odluka će biti komplicirana. Moja obitelj provodio vrijeme u Memphisu i čak i rade u Saint Jude bolnici.” izjavio je Gasol.

“San Antonio Spursi su primjer organizacije i ja sam se oduvijek divio Timu Duncanu, ali sve ćemo vidjeti na ljeto.” dodao je mlađi Gasol.

Spursi mogu ponuditi Gasolu željeni maksimalni ugovor, samo ostaje pitanje, da li Marc želi napustiti svoj Memphis s kojim već dugo godina igra, te imaju uigranu ekipu. Gasol je ove sezone izabran u All-NBA First Team i ostvarivao je ove sezone u prosjeku ove brojke: 17.4 poena, 7.8 skokova, 3.8 dodavanja, 1.6 blokadu i 49 FG%.

Latest Posts

NE PROPUSTITE