Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Marcus Camby stiže u Portland

Portland Trail Blazersi i LA Clippersi dogovorili razmjenu košarkaša. Clippersi æe dati centra Marcusa Cambyja za Travisa Outlawa, Stevea Blakea i doplatu od tri milijuna dolara.

Informira o tome Yahoo! Sports navodeæi da se Camby u utorak oprostio od suigraèa i vodstva momèadi iz Los Angelesa, te da dogovor još samo treba blagosloviti NBA organizacija.

Camby, 35-godišnji centar kojeg Blazersi uzimaju nakon što su ostali bez ozlijeðenih Grega Odena i Joela Przybille, nije zadovoljan takvim raspletom. Posljednju sezonu ugovora vrijednu 9.1 milijun dolara želio je odraditi u Clippersima. Usput, nezadovoljan je bio i u ljeto 2008. godine, kada su ga Nuggetsi proslijedili u Clipperse.

Nisu zadovoljni navodno niti njegovi suigraèi, koji misle da su se najboljega obrambenog igraèa prejeftino riješili za do kraja sezone ozlijeðenoga krilnog igraèa Outlawa i beka-rezervista Blakea.

Camby je ove sezone prosjeèno ubacivao 7.7 koševa uz 12.1 skok. Blake (29) je u 51 utakmici ove sezone prosjeèno ubacivao 7.6 koševa uz èetiri asistencije. Outlaw (25) je odigrao samo 11 utakmica ove sezone do loma kosti u desnom stopalu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE