Saturday, August 20, 2022

ZADNJE OBJAVE

Marcus Morris: Phoenix nas je izdao

Nakon što su na ljeto 2014. godine blizanci Marcus i Markieff Morris potpisali nove, dugogodišnje ugovore sa Phoenix Sunsima, sve je za braću Morris izgledalo idealno. Sve do idućeg ljeta, onog 2015. kada uprava Sunsa šalje Marcusa u Detroit Pistonse u razmjeni za Reggiea Bullocka, Dannya Grangera i izbor druge runde drafta za 2020. godinu.

- Advertisement -

Nakon toga uslijedila je općepoznata saga s nesretnim Markieffom, koji je ostao u Phoenixu, a nadamo se da su se problemi za obje strane riješili u posljednjem prijelaznom roku, kada su ga u razmjeni za DeJuana Blaira, Krisa Humphriesa i zaštićeni pick prve runde ovogodišnjeg drafta poslali u Washington Wizardse.

Svi misle da smo uzrujani zato što ne igramo zajedno, misle da se Markieff ne može nositi s problemima. Mi smo iz sjeverne Philadelphije, ovo što su nam učinili je izdaja“, izjavio je sedam minuta mlađi brat Marcus.

Ne zna se što im je uprava Sunsa ponudila prilikom produljena ugovora, no očito je da su preozbiljno shvatili cijelu situaciju te da bi ipak trebali unijeti malo više profesionalizma u svoje karijere i shvatiti da je sve ovo samo – biznis.

Latest Posts

NE PROPUSTITE