Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Marcus Smart: Svaki dan želim biti više konstantan

Marcus Smart je jedini igrač iz klase 2014. koji igra 30 minuta u prosjeku za playoff momčad. Smart nastavlja raditi na svom šutu, nijanse koje određuju braniča i emotivan dio njegove igre.

Oštriji sam prema sebi više nego što itko može biti prema meni“, rekao je Smart za The Vertical.  „Sam sam svoj najveći kritičar, uz moje roditelje i ljude koje volim. Kada osjetim da sam mogao uraditi nešto više ili nisam odigrao na očekivanoj razini, emocije mi pomažu da budem još bolji. Kada uključim volju i odlučnost, moje emocije ulaze u igru.“

Smart je izgubio svog starijeg brata, Todda, 2004. i zbog toga još više cijeni bratstvo.

Izgubio sam brata, morao sam se suočiti sa svim problemima koji je mi je život zadao. To me naučilo da moram učiniti sve za ove momke u svlačionici, od uprave, trenera, pa sve do igrača“, rekao je Smart.

Iako Celticsi imaju izbore Netsa za budućnost, Celticsi vjeruju kako oni sami imaju još toga za napredovanje.

Svaki dan želim biti više konstantan“, rekao je Smart za The Vertical. „Uvijek sam osjećao da sam razigravač i da mogu na terenu praviti akcije za druge. Ovo je moja šansa za učenje, pick and roll igra i imati pregled za kontre.  Na kraju dana, ja znam za što sam sve sposoban. Samo želim uraditi više nego što moj protivnik uradi. To je ključan faktor moje igre, način na koji dolazim do prednosti“, rekao je razigravač Boston Celticsa, Marcus Smart.

Latest Posts

NE PROPUSTITE