Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mario Chalmers novi startni playmaker

Da ipak i dalje ne funkcionira sve u Miami Heatu, dokazuje odluka Erika Spoelstre kako æe starter biti Mario Chalmers, umjesto dosadašnjeg Carlosa Arroya.

Mnogi tvrde da neæe biti prevelike razlike, da se njih dva ionako podjednako mijenjaju. Meðutim poslijednjih nekoliko utakmica pokazuje kako Spoelstra više vjeruje Chalmersu koji je igrao u prosjeku 32 minute. ”Nemam ništa protiv Carlosa, ali trenutno vjerujem da Mario može više doprinijeti našoj igri,” rekao je trener Heata.

Do sada je vrlo èesto bio sluèaj da je Arroyo startao, a Chalmers završavao utakmice. Mnogi glavnu prednost Chalmersa vide u njegovoj boljoj obrambenoj igri, a to posebno oèituje u kraði lopti. ” U ovoj momèadi, samo tri igraèi mogu biti sigurna u svoju poziciju, a svi mi ostali se moramo boriti za minute, svi ostali su dio rotacije. Tako je cijelu sezonu, i onaj tko trenutno može više doprijeniti ekipi treba dobiti i više šanse”, istaknuo je Carlos Arroyo na svoju novu ulogu.

Mario Chalmers je ove sezone na prosjeku od 6.3 koševa, 2.2 skoka, 2.2 asistencije i 1 ukradene lopte koliko ostvari u 21.1 minute u prosjeku.

S druge strane Carlos Arroyo je na vrlo sliènom prosjeku od 6.2 koša, 1.8 skokova, 2.2 asistencije, 0.3 ukradene lopte u 22.2 minute.

Latest Posts

NE PROPUSTITE