Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mario Hezonja: Ovo je samo početak putovanja

Hrvatski košarkaški dragulj Mario Hezonja otvorio je svoje NBA putovanje na najbolji mogući način; jučer je u pobjedi Orlando Magica nad Los Angeles Clippersa pogodio tricu za pobjedu koja je momčadi s Floride donijela prvo ovogodišnje slavlje u Ljetnoj ligi (75:74). Mladi Dubrovčanin je nakon susreta dao izjavu za američke novinare.

“Morate šutnuti bez straha, zabiti i završiti posao”, rekao je Mario koji je susret završio s 12 poena za 24 minute igre.

Na Hezonjin debi se osvrnuo i prošlogodišnji rookie Orlanda Aaron Gordon: “Upoznao sam šutera i njegovo je ime Mario. Popričao sam s njim prije par dana i on je profesionalac od 11 godine. To sam uvijek htio u suigraču, nekoga kome ne smeta pritisak. On je spreman za NBA.”

Gordon je nastavio s pohvalama na račun novog suigrača: “Nije oklijevao i samo je potegao i pogodio. Očito je da je vrhunski šuter i atleta. Ovo mu je tek drugi puni dan s nama i da se tako natječe odmah, odradio je odličan posao. Biti će još bolji jer se privikava na sve napadačke setove, trebate biti slijepi da ne vidite njegov talent.”

Hezonja se osvrnuo na razliku između europske košarke i NBA lige: “Sve je drugačije, ljetna liga je odličan početak jer znam što me čeka dalje. Za mene je stvaranje kemije sa suigračima glavna stvar, čak važnija od košarke. Već smo super, ali naš odnos će ići samo naprijed.”

Hrvatski reprezentativac je za kraj rekao: “Ovo, ovo je samo početak putovanja.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE