Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mario Hezonja:”Play je moja prirodna pozicija”

U dvije utakmice kao playmaker, Mario Hezonja odigrao je možda ponajbolje minute u karijeri. U prvoj je ostvario triple double, jedini u karijeri, a u drugoj je popravio rekord karijere po broju ubačenih poena. Osim toga donio je pobjedu Knicksima protiv Wizardsa prvo ubacivši tricu za preuzimanje vodstva 45 sekundi prije kraja, a onda u zadnjih deset sekundi ubacio je oba slobodna bacanja.

Zadovoljan je i David Fizdale kojeg Hezonja hvali od prvog dana, a sada je Fizdale sačuvao pohvale i za hrvatskog igrača.

“Sigurno sada nećemo odustati od te ideje. Odigrao je tri sjajne utakmice, sjajne utakmice. Nastavit ćemo ga pratiti i vidjeti gdje će ga to odvesti i je li ovo uistinu pozicija na kojoj bi trebao biti u budućnosti”, poručio je Fizdale.

Hezonja ima ugovor s Knicksima do kraja sezone i na ljeto će biti slobodan igrač, ali nije jednom istaknuo kako želi ostati u klubu. “Spreman sam za razgovor s Jamesom Dolanom. Ako me nazove 1. srpnja, to je to”, poručio je nakon pobjede protiv Wizardsa.

Nakon ubačene trice za preuzimanje vodstva, Hezonja je prstom pokazao prema Jeffu Greenu s kojim je dijelio svlačionicu u Orlandu i vodio mali verbalni rat tijekom ovog dvoboja. Nova pozicija mu odgovara i zadovoljan je što se na njoj našao.

“Već sam govorio kako je to moja prirodna pozicija, kao igrač volim svoje suigrače uvoditi u igru. Stoga sam jako sretan i drago mi je da su me Fiz i Keith Smart stavili na tu poziciju”, prenosi NY Post Hezonjinu izjavu.

Hezonja dodaje kako bez obzira na omjer, nitko u svlačionici niti ne pomišlja samo odrađivati utakmice.

“U ovoj svlačionici nema onih koji se predaju, imamo odličnu kemiju i to je donijelo ovu pobjedu. Uopće ne obraćamo pozornost na omjer, ovu sezonu smatramo kao razvojnu i nadam se da će rezultirati nečim velikim u budućnosti”, dodaje Hezonja.

Scott Brooks nakon susreta lošu realizaciju u završnici vidio je kao ključ poraza. “Postali su vrući i ubacili su neke teške šuteve, Mario je pogodio veliku tricu. Mi smo pokušavali s prekršajima, ali nismo mogli pogoditi svoje šuteve.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE