Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

Mark Cuban: Bolji smo nego lani

Kada čitav svijet govori jedno, vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban voli reći nešto potpuno suprotno. Nakon jednog očajnog ljeta gdje su uspjeli potpisati samo ozljeđenog Wesleyja Matthewsa i gdje ih je DeAndre Jordan okrenuo na jedan vrlo ne-fer način, od Mavsa se očekuje čišćenje dna Zapada.

Zvijezda Dirk Nowitzki je godinu stariji, Monta Ellis i Tyson Chandler su napustili franšizu, a Chandler Parsons se još uvijek oporavlja od svoje operacije. Uz sve to, potpisali su Derona Williamsa koji nije ni pet posto onog D-Willa koji je harao ligom u dresu Utah Jazza, te je trener Rick Carlisle rekao kako će Nowitzki igrati maksimalno 26 minuta po utakmici. Stvari izgledaju loše za tim koji je prije četiri godine osvojio titulu, ali Mark Cuban vjeruje da će Mavsi biti – bolji!

Svakako da je vjera vlasnika u tim bitna stvar ali ovo je malo i pretjerivanje, s obzirom da se još Mavericksi nalaze na daleko opasnijem Zapadu. Prošle godine Dallas je uzeo 50 pobjeda i Cuban vjeruje da će moći, ako ostanu zdravi, ići i preko tih 50. Ipak, treba sačekati i vidjeti šta mogu na parketu. “Bacanje” ovakvih izjava prije sezone je kao pisanje čeka bez pokrića, jer se još uvijek ništa ne zna. Mavsi će na parketu morati pokazati zašto bi ih netko uzimao za ozbiljno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE