Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mark Cuban otkrio hoće li Dallas tankirati

Nakon blago rečeno očajnog starta njegove momčadi u novu sezonu (3-13 nakon 16 utakmica), u medijima su počele kružiti priče o mogućem tankiranju Dallas Mavericksa ove sezone u svrhu dobivanja visokog picka s kojim bi krenuli u reizgradnju.

„Ako se natječeš kad je liga jaka kao ove godine, svejedno češ biti u mogućnosti dobiti visok izbor na draftu“, rekao je Mark Cuban.

„Trenutačno ima previše ekipa koje su četiri godine daleko od toga da budu četiri godine daleko“, nadodao je. „Prestalo ih je biti briga, a mi ne želimo da naši mladi igrači stvore takve navike.“

Također je i rekao da ga ne brine ako ne budu visoko na draftu: „S najlošijim omjerom imaš 75% šanse da ne dobiješ prvi izbor. Osim ako si siguran da su top tri igrača dovoljni za voditi franšizu, dakle ne All-Starovi, nego franšizni igrači, ne vidim dobar razlog za tankiranje.“

Teksaškoj momčadi trenutačno glavni problem predstavlja izostanak njihove legende, Dirka Nowitzkog, a s njegovim povratkom možda i mogu pokušati uloviti zadnji vlak za playoff stanicu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE