Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mark Jackson zahtjeva od Curryja manje izgubljenih lopti

Razigravač Golden State Warriorsa i jedan od najboljih šutera lige, Stephen Curry, prošle je sezone odigrao najbolju sezonu karijere. Oborio je rekord u postignutim tricama tijekom regularnog dijela sezone, bio najbolji igrač Warriorsa i njihovo novo lice franšize. Imao je, u prosjeku, najviše poena, asistencija i minuta po susretu.

Trener Warriorsa Mark Jackson, koji je i sam bio odličan razigravač, dao je par savjeta Curryju, većinom se fokusirajući na smanjenje broja izgubljenih lopti.

“Jedina stvar koju tražim od Curryja je da bolje vodi računa o lopti, da smanji broj izgubljenih lopti. Rekao sam mu da je u ovom trenutku zdravlje najbitnije, neka izađe zdrav iz kampa, a onda neka se pobrine o navedenom segmentu igre”, izjavio je Jackson.

Curry je tijekom karijere bio solidan u tom dijelu te je gubio 3,1 loptu po utakmici. Kada pogledamo koliko je lopta u njegovim rukama, Jackson je u pravu kada se osvrnuo na taj dio. Obzirom koliki je Curry talent te da je izuzetno inteligentan igrač, smanjeni broj lopti će mu biti izazov koji bi trebao riješiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE