Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Speights dolazi u Grizzliese, teška ozljeda Randolpha

Sada veæ bivše krilo Philadelphia 76ersa [igrac ime=”Marreese Speights”] ostatak sezone igrat æe u dresu Memphis Grizzliesa.

Speights je došao u Memphis kao dio razmjene izmeðu 3 ekipe – Hornetsa, Sixersa i Grizzliesa. Grizzliesi su u New Orleans poslali [igrac ime=”Xavier Henry” alt=”Xaviera Henryja”]. Henry, koji ove sezone nije igrao zbog ozljede gležnja, nije putovao s Grizzliesima veèeras u Minneapolis, veæ se uputio za New Orleans gdje mora prvo proæi fizièki pregled. U zamjenu za Henryja Grizzliesi su dobili par draft izbora koje æe proslijediti 76ersima u zamjenu za Marreesea Speightsa.

Xavier Henry je za Memphis odigrao 38 utakmica te je u prosjeku postizao 4,3 koša i 1 skok. “Zadovoljstvo nam je što smo dobili Xaviera i nadamo se da æe se razviti u dobrog košarkaša koji æe pridonositi uspjehu Hornetsa u ovoj, ali i buduæim sezonama”, izjavio je generalni menadžer Hornetsa Dell Demps.

S druge strane, Speights je za 4 sezone provedene u Philadelphiji postizao 7,2 koša i bilježio 3,2 skoka po utakmici. Grizzliesi su ga pokušavali dovesti od poèetka trening kampa u potrebi za 4. visokim igraèem, pogotovo nakon što je Darrell Arthur ozlijedio Ahilovu tetivu i neæe igrati više ove sezone.

Takoðer, ova razmjena je Grizzliesima dobro došla jer su izgubili i svog startnog krilnog centra Zacha Randolpha koji je u utakmici protiv Bullsa potrgao ligamente u desnom koljenu. Iako se smatralo da nije ozbiljna ozljeda, nakon detaljnijeg pregleda ustanovljeno je da bi Randolph mogao propustiti 2 mjeseca igre. Ozljedu je zadobio nakon što mu je O.J. Mayo nezgodno pao na nogu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE