Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Marreese Speights potpisuje za Orlando

Marreese Speights će postati novi igrač Orlando Magica, javlja Jeff Zillgitt na svom Twitteru. Potpisat će jednogodišnji ugovor za minimalnu plaću od 2,1 milijuna dolara.

Čudan je ovo kraj Speightsove ljetne priče. Naime, krajem svibnja je sam odlučio izaći iz ugovora s Los Angeles Clippersima u nadi da će mu neka momčad dati više novca od ovog „minimalca“. Na kraju je završio s istom plaćom u jednoj od najgorih momčadi u ligi.

Da bi stvar po Speightsa bila gora, Orlando je krcat visokim igračima. Na njegovoj primarnoj poziciji centra tu su Nikola Vučević i Bismack Biyombo, a pozicija krilnog centra trebala bi biti rezervirana za Aarona Gordona i Jonathana Isaaca.

Mo se jedino može nadati tradeu u kojem bi bio poslan u neku drugu sredinu, ili da se eventualnim tradeom otvori pozicija za njegovo dokazivanje kako bi sljedećeg ljeta mogao pokušati uzeti malo veći novac.

U karijeri je nastupao za Philadelphia 76-erse, Cleveland Cavalierse, Memphis Grizzliese i Golden State Warriorse s kojima je osvojio naslov prvaka 2015. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE