Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Martin: “Moja kontrola lopte je puno bolja”

Što je Kevin Martin, igraè Sacramento Kingsa, poboljšao u svojoj igri i par ostalih zanimljivosti proèitajte u kratkom intervjuu.

Izgleda da trenutno ligom vlada epidemija ozljeda gležnja. Je li frustrirajuæe ozljediti se tako rano, na samom poèetku sezone?
Užasno je. Oèekivao sam da æu igrati svaku utakmicu ove sezone. Nadam se da æu se oporaviti za par dana i da više neæu propustiti niti jednu utakmicu ove sezone.

Hoæeš li biti previše razoèaran ako ne budeš sudjelovao na All-Staru ove sezone?
Ako budem na All-Star vikendu to bi bilo super jer bi to onda znaèilo da Kingsi pobjeðuju. Mislim da bi to više znaèilo Gospodinu Geoffu Petrieu, koji je riskirao odabravši na draftu mršavog deèka iz male škole. To bi znaèilo da Kingsi zaraðuju odreðeno poštovanje. Ali to ne bi potvrdilo moju karijeru do sada. Bio sam na All-Star dogaðanjima veæ dvije godine za sada. I to je moje ostvarenje. Igrajuæi sjajno i vodeæi ovu momèad do pobjeda me motivira na nastavak napornog treniranja i rada.

Siguran sam da sada obraæate više pozornosti na protivnièku obranu više nego ikada prije, jer ste postali glavni strijelac Kingsa, a s tim postajete glavna meta protivnièke obrane.
Svake godine postaje sve teže i teže, ali ja se trudim prouèiti kako protivnièke momèadi igraju obranu te se, naravno, pokušavam prilagoditi. To je jedan velik izazov. Imat æu svojih uspona i padova, ali mislim da æu obaviti dobar posao.

Moja kontrola lopte je puno bolja nego prošle godine. Mislim da lopta može biti u mojim rukama èak i ako ispred mene stavite neke od najboljih obrambenih igraèa lige. Ne moram napraviti dribling i riješiti se lopte što brže, samo saèekam da se ukaže prilika da dodam onom suigraèu koji je u najboljoj poziciji.

Da li vas uprava kluba drži obavještena o tome što se zbiva u klubu?
U potpunosti razumijem što pokušavaju napraviti. Geoff Petrie, uprava i ja smo u bliskim odnosima. I svi zajedno idemo naprijed u pozitivnom smjeru, to je sve što mogu reæi.

Da li odobravate nove elektrièno ljubièaste dresove?
Definitivno. Puno su bolji nego prošle godine. Mislim da je stara verzije dresa nošena veæ negdje oko sedam ili osam godina. I nisam se baš dobro osijeæao dobro u tim.

Latest Posts

NE PROPUSTITE