Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Barnes: Iverson je bacao po 40 tisuća dolara u striptiz klubu

Allen Iverson je poznat kao jedan od najatraktivnijih bekova u povijesti NBA ligi. Legenda Sixersa je u svojoj karijeri puno puta imala velike predstave na terenu, a izgleda da ih je imao i izvan njega.

Matt Barnes je u razgovoru za Sports Illustrated ispričao priču o tome kako je Iverson bio rastrošan u svojim pohodima u strip klubove. Kada je Barnes kao mladi igrač došao u Philadelphiju, vjerojatno nije znao kako će sa zvijezdom momčadi ići u pohode po klubovima.

Allen je bio prvi igrač koji mi je pokazao kako NBA igrači troše novac u strip klubovima,“ rekao je igrač Clippersa u razgovoru za SI. „Taj čovjek je radio svašta. Bacao bi toliko novca, da kada sam bio rookie skupljao sam novčanice s poda ili ih ponovno bacao ili sam ih stavljao u svoj đžep. Bacio bi oko 30 ili 40 tisuća dolara svaki put kada smo išli. Ja sam si mislio: Čovjeće, jel shvaćaš što se sve može učiniti s tim novcima?!“ – zaključuje Barnes.

Ovo se sve događalo u razdoblju 2005. godine i rane 2006. kada je Barnes stigao u Sixerse, a Iverson je bio velika zvijezda lige koja je prosječno ubacivala više od 30 poena u prosjeku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE