Matt Barnes teže ozljeðen?

Krilni igraè aktualnih NBA prvaka Los Angeles Lakersa, Matt Barnes ozlijedio je desno koljeno tijekom pobjede njegovih Lakersa protiv New Orleans Hornetsa i uzrokovao brige treneru Philu Jacksonu koji sumnja da bi ozljeda mogla biti teže prirode.

Barnes se ozlijedio u drugoj èetvrtini kada je nezgodno doskoèio na desnu nogu nakon borbe za skok s rezervnim razigravaèem Hornetsa, Jarrettom Jackom.

U subotu æe biti podvrgnut magnetnoj rezonanci koja æe pokazati o kakvoj se toèno ozljedi radi. “Prvo æu iæi na magnetnu rezonancu,pa æemo onda vidjeti što dalje“, rekao je Barnes na izlazu iz Staples Centra nakon utakmice te dodao: “svaki put kad možeš hodati,to je dobar znak,tako da ne gubim nadu.

U svojoj prvoj sezoni s Lakersima, kojima se prikljuèio prošlog ljeta na nagovor Kobea Bryanta, Barnes prosjeèno postiže 7,5 koševa uz 4,9 skokova, te odlièno iskorištava minute dok mijenja startno krilo i bivšeg najboljeg obrambenog igraèa lige Rona Artesta koji se muèi s postizanjem koševa ove sezone, te bilježi prosjek od 7,7 koševa po utakmici što mu je najniži prosjek u karijeri.

Dodajmo da je u ovoj utakmici došlo i do ozljede lijevog gležnja prièuvnog organizatora Lakersa Stevea Blakea, no trener Jackson nije zabrinut zbog njega.