Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Matt Barnes teže ozljeðen?

Krilni igraè aktualnih NBA prvaka Los Angeles Lakersa, Matt Barnes ozlijedio je desno koljeno tijekom pobjede njegovih Lakersa protiv New Orleans Hornetsa i uzrokovao brige treneru Philu Jacksonu koji sumnja da bi ozljeda mogla biti teže prirode.

Barnes se ozlijedio u drugoj èetvrtini kada je nezgodno doskoèio na desnu nogu nakon borbe za skok s rezervnim razigravaèem Hornetsa, Jarrettom Jackom.

U subotu æe biti podvrgnut magnetnoj rezonanci koja æe pokazati o kakvoj se toèno ozljedi radi. “Prvo æu iæi na magnetnu rezonancu,pa æemo onda vidjeti što dalje“, rekao je Barnes na izlazu iz Staples Centra nakon utakmice te dodao: “svaki put kad možeš hodati,to je dobar znak,tako da ne gubim nadu.

U svojoj prvoj sezoni s Lakersima, kojima se prikljuèio prošlog ljeta na nagovor Kobea Bryanta, Barnes prosjeèno postiže 7,5 koševa uz 4,9 skokova, te odlièno iskorištava minute dok mijenja startno krilo i bivšeg najboljeg obrambenog igraèa lige Rona Artesta koji se muèi s postizanjem koševa ove sezone, te bilježi prosjek od 7,7 koševa po utakmici što mu je najniži prosjek u karijeri.

Dodajmo da je u ovoj utakmici došlo i do ozljede lijevog gležnja prièuvnog organizatora Lakersa Stevea Blakea, no trener Jackson nije zabrinut zbog njega.

Latest Posts

NE PROPUSTITE