Sunday, December 10, 2023

ZADNJE OBJAVE

Matt Bonner: Borim se za povratak u ligu

Usprkos tome što se još uvijek nalazi na listi slobodnih igrača, dvostruki NBA šampion Matt Bonner još uvijek se nada kako će pronaći momčad do početka 71. po redu NBA sezone.

Bonner je izabran na draftu 2003 kao 45. pick od strane Toronto Raptorsa gdje se zadržao dvije sezone. Nakon toga razmijenjen je u San Antonio Spurse s kojima se dva puta okitio NBA prstenom. U Teksasu odigrao je deset sezona nakon čega mu je ovog ljeta istekao ugovor sa Spursima.

„Dat ću sve od sebe da pronađem mjesto u nekoj momčadi za nadolazeću sezonu. Borit ću se kako bi odigrao još koju godinu. “

Matt je u proljeće napunio 36 godina no kako kaže Red Mamba planira da se bavi košarkom sve do četrdesete godine života.

„Postoje interesi, ali za sada ništa nije konkretno. Mnoge momčadi oglasile su se poput – Dobar je Matt igrač, no nemamo mjesta na rosteru, ako bude prostora imamo ga u planu. Ima još više od mjesec dana do početka nove sezone što mi daje za pravo da budem optimističan.“

U 12 sezona u NBA ligi Bonner je prosječno ubacivao 5,8 poena i hvatao 3 skoka po meču. Šanse za potpis novog ugovor sa Spursima za Red Rocketa sasvim su minimalne, no hoće li neka druga franšiza pružiti priliku ovom „bratu“ Briana Scalabrinea ostaje nam da vidimo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE