Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Matt Bonner se oprostio od profesionalne košarke

Nakon brojnih legendi koje su se u proteklih godinu dana oprostile od profesionalne košarke, jučer je to učinila i jedna legenda u drugom smislu riječi – u mirovinu je otišao miljenik navijača Matt Bonner.

Obznanio je to košarkaškom svijetu preko Players Tribunea, kao što su to prije njega učinili brojni NBA igrači, ali ipak na sebi svojstven način:

„Danas objavljujem da se umirovljujem iz NBA lige. Hvala svima koji su podržavali ovog skromnog crvenokosog role-playera kroz sve ove godine. Volio sam svaku momčad za koju sam igrao i svaki grad u kojem sam živio.“

Red Rocket / Red Mamba / Sandwich Hunter / Coach B (tako se na kraju potpisao) se našalio na svoj račun i uz tekst objavio i video koji je napravio povodom svoje mirovine:

Podsjetimo se, Matt Bonner je dio legendarne draft klase 2003. godine, a biran je od strane Toronto Raptorsa kao 45. pick druge runde. Zbog nedostatka mjesta na rosteru, prvu je godinu besplatno igrao za Messinu u Italiji, nakon čega je dvije sezone proveo u Raptorsima. Oni su ga tradeali u San Antonio Spurse, gdje je proveo punih deset godina i osvojio dva NBA naslova.

U prosjeku je bilježio 5,8 poena i 3 skoka, a bio je specijalist za tri poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE