Tuesday, December 6, 2022

ZADNJE OBJAVE

Matt Bonner se oprostio od profesionalne košarke

Nakon brojnih legendi koje su se u proteklih godinu dana oprostile od profesionalne košarke, jučer je to učinila i jedna legenda u drugom smislu riječi – u mirovinu je otišao miljenik navijača Matt Bonner.

- Advertisement -

Obznanio je to košarkaškom svijetu preko Players Tribunea, kao što su to prije njega učinili brojni NBA igrači, ali ipak na sebi svojstven način:

„Danas objavljujem da se umirovljujem iz NBA lige. Hvala svima koji su podržavali ovog skromnog crvenokosog role-playera kroz sve ove godine. Volio sam svaku momčad za koju sam igrao i svaki grad u kojem sam živio.“

Red Rocket / Red Mamba / Sandwich Hunter / Coach B (tako se na kraju potpisao) se našalio na svoj račun i uz tekst objavio i video koji je napravio povodom svoje mirovine:

- Advertisement -

Podsjetimo se, Matt Bonner je dio legendarne draft klase 2003. godine, a biran je od strane Toronto Raptorsa kao 45. pick druge runde. Zbog nedostatka mjesta na rosteru, prvu je godinu besplatno igrao za Messinu u Italiji, nakon čega je dvije sezone proveo u Raptorsima. Oni su ga tradeali u San Antonio Spurse, gdje je proveo punih deset godina i osvojio dva NBA naslova.

U prosjeku je bilježio 5,8 poena i 3 skoka, a bio je specijalist za tri poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE