Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mavericksi love Cousinsa

Od momčadi Dallas Mavericksa se očekuje da se aktivno uključe u borbu za potpis DeMarcusa Cousinsa kada on u ljeto 2018. godine postane nezaštićeni slobodni igrač.

Nakon što mu je istekao rookie ugovor, Cousins je 2014. godine produžio suradnju sa Sacramento Kingsima na još četiri godine za vrijeme kojih će zaraditi oko 63 milijuna dolara. Cousinsu su dakle ostale još dvije godine ugovora.

Centar Kingsa je jedno vrijeme bio nezadovoljan situacijom u franšizi, prije svega zbog bivšeg trenera Georgea Karla, ali je Cousins ostao u Kingsima, te se nada boljoj i uspješnijoj suradnji s novim trenerom Daveom Joergerom.

Mavsi su nedavno potpisali Jaleela Cousinsa, DeMarcusova mlađeg brata koji će se ,,kaliti“ u momčadi Texas Legendsa, inače Dallasovoj filijali u NBDL ligi.

Ovog ljeta momčad iz Dallasa je iz Golden State Warriorsa dovela krilnog igrača Harrisona Barnesa i australskog centra Andrewa Boguta.

Spomenut ćemo da ih je prošlog ljeta ,,ispalio“ sadašnji centra Los Angeles Clippersa DeAndre Jordan koji je najprije usmeno dogovorio suradnju s Mavsima, ali se nakon nekoliko dana predomislio i produžio suradnju s Clippersima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE