Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mavsi bolji od Pacersa, a Hawksi od Utaha

Sinoæ je u NBA ligi odigrano pet utakmica, uz dvije gostujuæe pobjede Bucksa i Hawksa.

Mavsi su upisali domaæu pobjedu nad Pacersima, bila im je to deveta pobjeda u deset odigranih susreta sa Pacersima. U Dallasu nisu izgubili protiv Pacersa još os sijeènja 2004. Obje ekipe imale su loš šut iz igre, Pacersi (36,9%), Mavsi (38,6%). Najefikasniji u redovima domaæina bili su Dirk Nowitzki sa 23 koša i 7 skokova i Brendan Haywood sa 13 koševa i 20 skokova. Pacerse su predvodili T.J. Ford sa 14 koševa i Troy Murphy sa 10 koševa i 11 skokova, koji su ujedno bili i jedini dvoznamenkasti.

Nakon utakmice Brian Haywood je izjavio: “Obrambeno smo odigrali izvrsno…igrali smo jako dobro protiv vodeæih momèadi u ligi i uspjeli ih zadržati ispod 100 koševa, što znaèi da smo obrambeno jako napredovali ove sezone.”Atlanta je otsvarila gostujuæu pobjedu protiv Jazzera koji su igrali bez ozlijeðenih Kirilenka i Williamsa. Gosti su izvrsno odigrali obranu u èetvrtoj èetvrtini, ubacili otvorene šuteve i posve zasluženo slavili sa pet koševa prednosti. Hawkse je predvodio Joe Johnson sa 28 koševa, 6 skokova i isto toliko asistencija. Kod Jazzera najefikasniji bio je Carlos Boozer sa 12 koševa, 10 skokova i 8 asistencija.

Nakon utakmice Paul Millsap je izjavio: “Nema isprike, veæi dio utakmice odigrali smo na visokoj razini, ali kada je bilo najpotrebnije smo odigrali jako loše.”Rezultati:

Washington Wizards – Chicago Bulls 101:95
New York Knicks – Milwaukee Bucks 67:83
Dallas Mavericks – Indiana Pacers 91:82
Utah Jazz – Atlanta Hawks 100:105
Los Angeles Clippers – Charlotte Bobcats 98:94

Latest Posts

NE PROPUSTITE