Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mayo i Thabeet neæe napustiti Memphis?

Amerièki mediji prenose kako su glasine o potencijalnom odlasku Hasheema Thabeeta i O.J. Maya iz Memphis Grizzliesa neutemeljene.

Grizzliesi trenutno drže odlièno deveto mjesto na Zapadu, na krilima Rudya Gaya i Zacha Randolpha su meðu konkurentima za nastup u playoffu, no sigurno je još rano govoriti o tome, jer još uvijek se ne zna kakve æe poteze povuæi njihov vlasnik Michael Heisley.

Neæemo se riješiti Mayoa i Thabeeta, i nisam uopæe razgovarao s njima o tome, a koliko znam ja sam taj koji donosi takve odluke,” poruèio je vlasnik NBA momèadi iz Memphisa amerièkim medijima.

Ti isti novinari koji zasad ‘prodaju prièu’ o eventualnom tradeu navode kako æe Memphis teško ugurati Hasheema nekoj drugoj NBA ekipi, dok je odlazak branièa za oèekivati vrlo skoro.

Sve je za sada demantirao i njihov trener Lionel Hollins:

“Špekulacije se pojavljuju iskljuèivo jer Mayo u zadnje vrijeme ne kreæe u startnoj petorci.”

Za kraj dodajmo kako je u 25 odigranih utakmica Mayo startao 13 puta, a trenutno je na prosjeku od 12,1 poena, 2,5 skokova i 1,7 asistencije po susretu. S druge strane, 221 centimetara visoki centar odigrao je 18 utakmica zapoèevši sve s klupe, a u prosjeku bilježi 1,2 poena i 1,3 skoka za samo 8 minuta provedenih na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE